۹۰۰ هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید می‌شود

مدیرکل مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی کشور، تولید سالانه گوشت دام سبک و سنگین را حدود ۹۰۰ هزار تن برآورد کرد و گفت: ارتقای تولید در ازای یک راس دام مولد در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد.

۹۰۰ هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید می‌شود

به گزارش مملکت آنلاین، عباس اکبری شریف جمعیت دام سبک کشور از گونه گوسفند و بز را ۶۴ میلیون راس و جمعیت دام سنگین را ۷.۵ میلیون راس شامل گاو و گوساله عنوان کرد.

مدیرکل مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی کشور اظهار داشت: ۴۳ درصد از تولید گوشت قرمز کشور از محل دام سبک گوسفند و بز صورت می‌گیرد.

وی با بیان این که معمولا وزن زمان کشتار دام سبک بین ۳۵ تا ۴۵ کیلوگرم است، تصریح کرد: سالانه تقریبا ۳۷۰ هزار تن گوشت قرمز از محل دام سبک کشور تولید می‌شود.
اکبری شریف اذعان داشت: از ۷.۵ میلیون راس دام سنگین شامل گاو و گوساله، سالانه نزدیک به ۵۳۰ هزار تن گوشت قرمز تولید می‌شود.
مدیرکل مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی کشور تاکید کرد: از مجموع این دام‌های سنگین کشور ۱.۷ میلیون راس گاو اصیل شامل هلشتاین، سمینتال، جرزی و مونت بیلیارد و حدود ۳.۹ میلیون راس گاو آمیخته و الباقی دام بومی گاومیش و شتر است.

انتهای پیام/

ارسال نظر