دانشمندان: دانه‌های هندوانه مفید است

برخلاف تصور رایج، دانشمندان اسرار دانه‌های هندوانه را فاش می‌کنند.

دانشمندان: دانه‌های هندوانه مفید است

به گزارش مملکت آنلاین، این باور عمومی وجود دارد که خوردن تخمه هندوانه ناسالم است و همین امر باعث می‌شود افراد از بلعیدن آن خودداری کنند. با این حال، گزارشی نشان داده که این تخمه‌ها سرشار از عناصر سالمی هستند که برای بدن مفیدند.

گزارشی از وب‌سایت Verywell Health بیان می‌کند که این تخمه‌ها، با وجود کالری کم، سرشار از عناصری هستند که انرژی بدن را تأمین می‌کنند، مانند پروتئین گیاهی و اسیدهای آمینه.

حمایت از سلامت دستگاه گوارش

این دانه‌ها حاوی فیبر نامحلول هستند که از سیستم گوارش محافظت کرده و به تنظیم قند خون و سطح کلسترول کمک می‌کند.

تامین مواد مغذی ضروری

تخمه‌های هندوانه با وجود اندازه کوچکشان، منبع اصلی مواد معدنی مانند منیزیم، آهن، کلسیم، فولات، روی، پتاسیم و فسفر هستند که سلامت استخوان‌ها و ماهیچه‌ها را تقویت می‌کنند، فشار خون را تنظیم می‌کنند، ایمنی را تقویت کرده و تعادل مایعات را حفظ می‌کنند.

سلامت قلب

این تخمه‌ها که همه از آن‌ها اجتناب می‌کنند، حاوی چربی‌های سالم برای قلب، مانند چربی‌های تک غیراشباع، مانند اسید لینولئیک و اسید اولئیک هستند که به سوخت و ساز بدن نیز کمک می‌کنند.

کاهش التهاب

این دانه‌ها حاوی ترکیباتی مانند فلاونوئیدها و لیکوپن هستند که خواص ضد التهابی دارند و محافظت از بدن را در برابر بیماری‌های مزمن افزایش می‌دهند.

خطرات احتمالی تخمه هندوانه

والدین به کودکان در مورد بلعیدن تخمه هندوانه هشدار می‌دهند و می‌گویند که ممکن است در معده آن‌ها رشد کند. با این حال، این فقط یک افسانه است. اگرچه این تخمه‌ها بی‌خطر هستند، اما طبق این گزارش، می‌توانند باعث ناراحتی معده شوند.

اختلالات گوارشی

تخمه هندوانه به راحتی هضم نمی‌شود و ممکن است باعث یبوست، گاز یا نفخ شود، به خصوص هنگامی که به مقدار زیاد مصرف شود.

چربی بالا

یک اونس از این تخمه‌ها حاوی حدود ۱۳ گرم چربی است. اگرچه سالم هستند، اما باید در حد اعتدال مصرف شوند.

خطر خفگی

با وجود اندازه کوچکشان، می‌توانند برای افرادی که در بلع مشکل دارند یا به طور تصادفی غذا را استنشاق می‌کنند، خطر ایجاد کنند.

آلرژی‌ها

این تخمه‌ها ممکن است برای افرادی که به هندوانه حساسیت دارند، عوارض جانبی ایجاد کند.

جذب مواد مغذی

تخمه هندوانه حاوی اسید فیتیک است که جذب روی و آهن را کاهش می‌دهد.

انتهای پیام/

منبع: العین فارسی

ارسال نظر