هجدهمین جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی در منطقه گردشگری بولاغلار شهرستان نیر آغاز شد
هجدهمین جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی در منطقه گردشگری بولاغلار شهرستان نیر استان اردبیل با شرکت گروههایی از ۱۲ استان در ۶۰ غرفه آغاز شد.
به گزارش مملکت آنلاین، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل روز پنجشنبه آیین افتتاح این جشنواره، گفت: جشنواره آش و غذاهای سنتی نیر با هجده سال سابقه برگزاری به یکی از مهمترین جشنوارههای استانی با استقبال ملی تبدیل شده است.
جلیل جباری افزود: در هجدهمین دوره این جشنواره شاهد حضور شرکتکنندگانی از ۱۲ استان در قالب ۶۰ غرفه هستیم که علاوه بر آش و غذاهای سنتی هر منطقه، صنایعدستی و تولیدات بومی نیز در این غرفهها ارائه میشود.
وی با بیان اینکه شهرستان نیر یکی از مناطق گردشگرپذیر استان اردبیل است، اظهار کرد: جشنواره آش در منطقه نمونه گردشگری بولاغلار این شهرستان با هدف معرفی ظرفیتهای گردشگری به ویژه گردشگری خوراک و همچنین حضور خانوادهها و گردشگران در محل جشنواره و ایجاد شور و نشاط اجتماعی برگزار میشود.
وی بیان کرد: جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی نیر فرصتی مغتنم برای معرفی خوراکی های محلی مناطق مختلف ایران و همچنین شناساندن ظرفیتهای کم نظیر این شهرستان است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل با اشاره به تاثیر چنین جشنوارههایی در رونق صنعت گردشگری، اضافه کرد: برگزاری چنین جشنواره هایی باعث افزایش سفر به استان می شود به طوری که هموطنان از سراسر ایران با هدف حضور در این جشنواره برای سال های آینده نیز برنامه ریزی می کنند.
جباری ادامه داد: این جشنواره تا روز جمعه ۲۱ شهریور ادامه دارد و برنامههای مختلف فرهنگی، هنری، مسابقه آشپزی، معرفی محصولات صنایع دستی استان و بازیهای بومی و محلی هر روز در کنار پخت و پز انواع آش و خوراکی های
به گفته متولیان جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی نیر آش رشته ،آش دوغ ، کوفته تبریزی، حلوای سیاه خلخال و کیک سیب دارچینی، کشمش پلو و ششانداز ، آش اوماج، کیک صبحانه و کدو حلوایی با عدس و گردو آش اوماج قند چورکی از جمله غذاهای محلی ارائه شده در این جشنواره است.
انتهای پیام/