افزایش ۶ برابری تولید غذا نسبت به اوایل انقلاب / تولید محصولات آبزی به ۱.۳ میلیون تن رسیده است

رییس سازمان شیلات کشور میزان تولید آبزیان را در کشور بیش از یک میلیون و ۳۵۰ هزار تن ذکر کرد و گفت: مازندران رتبه اول را دارد.

افزایش ۶ برابری تولید غذا نسبت به اوایل انقلاب / تولید محصولات آبزی به ۱.۳ میلیون تن رسیده است

به گزارش مملکت آنلاین، سید حسین حسینی پیش از ظهر چهارشنبه در آئین افتتاح همزمان ۷۱ پروژه کشاورزی مازندران گفت: مازندران هم در پایداری انقلاب، هم در دفاع مقدس و هم در امنیت غذایی بسیار خوش درخشیده است.

وی ادامه داد: در تولید غذا از ۲۶ میلیون تن اول انقلاب به بیش از ۱۳۵ میلیون تن در حال حاضر رسیده اینکه رشد ۵۰۰ درصدی دارد.

رئیس سازمان شیلات کشور تصریح کرد: ۱۲ درصد تولید مرغ استان مربوط به مازندران است و اگر مازندران و تولیدکنندگان آن نباشد نمی‌توان کشور را اداره کرد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: باید غذای ۱۱۰ میلیون نفر را در سال ۱۴۱۱ تأمین کنیم و ایران معین تأمین غذای کشورهای همسایه هم هست.

وی اظهار داشت: اگر دنبال تولید پایدار هستیم باید از منابع موجود نهایت استفاده را ببریم و توسعه عمودی داشته باشیم.

حسینی بیان کرد: در حوزه شیلات جمعاً ۳۵ هزار تن تولید داشتیم که ۳۲ هزار تن صید و ۳ هزار تن آبزی پروری بود اما اکنون یک میلیون و ۳۵۲ هزار تن تولید داریم که شامل ۷۵۱ هزار تن صید و ۶۰۱ هزار تن آبزی پروری است و مازندران با ۱۱۰ هزار تن تولید رتبه اول کشور را دارد.

وی تاکید کرد: مازندران تفکر مولد بودن دارد و نباید زمین‌های کشاورزی آن در معرض تهدید و تخریب قرار گیرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر