یک پژوهش: با شکلات جوان بمانید
نتایج یک پژوهش تازه در نشریه Aging نشان میدهد ترکیب «تئوبرومین» موجود در شکلات تلخ ممکن است با کاهش سرعت پیری زیستی بدن ارتباط داشته باشد.
به گزارش مملکت آنلاین، نتایج پژوهشی منتشرشده در نشریه Aging نشان میدهد ترکیب طبیعی «تئوبرومین» موجود در شکلات تلخ میتواند با کندتر شدن روند پیری زیستی بدن ارتباط داشته باشد.
بررسی دادههای ۵۰۹ نفر در بریتانیا و ۱۱۶۰ نفر در آلمان نشان داد افرادی با سطح بالاتر این ماده در خون، از نظر زیستی جوانتر از سن واقعی خود بودند.
پژوهشگران تغییرات شیمیایی DNA و طول تلومرها را برای تعیین سن زیستی بررسی کردند که کوتاهتر شدن تلومرها معمولاً با افزایش سن و بیماریهای مرتبط با پیری ارتباط دارد.
این مطالعه به ارتباط احتمالی شکلات تلخ با جوانتر ماندن اشاره دارد، اما دانشمندان تأکید کردهاند که تحقیقات بیشتری برای اثبات این رابطه لازم است. هرچند فوایدی مانند کاهش فشار خون پیشتر برای شکلات تلخ مطرح شده، اما مصرف بیشتر آن بهطور مستقیم توصیه نمیشود. کارشناسان هشدار دادهاند که میزان قند و چربی موجود در شکلات میتواند اثرات مثبت احتمالی تئوبرومین را خنثی کند و هنوز مشخص نیست تغییر سطح این ماده بر اثر مصرف بیشتر یا کمتر شکلات چه تأثیری بر سلامت خواهد داشت.
انتهای پیام/