این رژیم غذایی، ریسک ابتلا به سرطان را ۴۵ درصد کمتر می‌کند

پژوهش جدید نشان می‌دهد: گیاهخواری می‌تواند ریسک ابتلا به بعضی سرطان‌ها را تا ۴۵ درصد کمتر کند.

این رژیم غذایی، ریسک ابتلا به سرطان را ۴۵ درصد کمتر می‌کند

به گزارش مملکت آنلاین، مطالعات جدید ارتباطی قوی بین رژیم‌های غذایی سرشار از میوه‌ها و سبزیجات و کاهش خطر ابتلا به برخی بیماری‌ها مانند سرطان را نشان می‌دهند.

«گری فرِیزر»، اپیدمیولوژیست دانشگاه لوما لیندا در آمریکا و نویسنده اصلی این مقاله، می‌گوید:

 «این اطلاعات جدید نسبتاً منحصربه‌فرد است و احتمالاً محکم‌ترین داده‌های موجود در مورد سرطان‌هایی مانند معده و لنفوم محسوب می‌شود.» فریزر و همکارانش داده‌های پزشکی ۷۹,۴۶۸ نفر را که بین سال‌های ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۷ در آمریکا و کانادا زندگی می‌کردند، مقایسه کردند.

این افراد در ابتدا به سرطان مبتلا نبودند، اما براساس گزارش‌های جمع‌آوری‌شده تا سال ۲۰۱۵، درصدی از آنها به انواع مختلف سرطان مبتلا شدند. نتایج این بررسی نشان داد که گیاهخواران در دوره مطالعه ۴۵ درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان معده و ۲۵ درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان لنفوم قرار داشتند. کاهش کلی خطر ابتلا به همه انواع سرطان‌ها نیز ۱۲ درصد گزارش شده است.

در این مقاله آمده است:

 «این داده‌ها به‌طور کلی نشان‌دهنده کاهش خطر همه سرطان‌ها در گیاهخواران است.»

واضح‌ترین تأثیرات رژیم‌های گیاهخواری در دستگاه گوارش دیده شده است. به گفته محققان: 

«این اندام‌ها با غذاها و محصولات حاصل از تجزیه آنها در طول هضم و همچنین متابولیت‌های دیگر که توسط فعالیت باکتری‌های روده تولید می‌شوند، تماس مستقیم دارند.»

انتهای پیام/

ارسال نظر