مصرف تخم مرغ، ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد

مصرف هفتگی تخم‌مرغ می‌تواند ریسک ابتلا به آلزایمر را ۴۷ درصد کاهش دهد .

مصرف تخم مرغ، ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد

به گزارش مملکت آنلاین، پژوهش جدید ارتباط قابل توجهی را میان مصرف منظم تخم‌مرغ و کاهش چشمگیر خطر ابتلا به بیماری آلزایمر در سالمندان نشان داده است. محققان می‌گویند خوردن حتی یک تخم‌مرغ در هفته می‌تواند خطر ابتلا به این بیماری را تا ۴۷ درصد کاهش دهد.

در پژوهش جدید محققان دانشگاه تافتس آمریکا داده‌های مربوط به ۱۰۲۴ فرد سالمند (با میانگین سنی ۸۱ سال) را به مدت نزدیک به ۷ سال دنبال کردند. در طول این دوره، ۲۸۰ نفر از شرکت‌کنندگان به آلزایمر مبتلا شدند.

تجزیه‌وتحلیل‌ها، پس از در نظر گرفتن سایر عوامل رژیم غذایی و سبک زندگی، یک ارتباط آماری بسیار قوی را نشان داد: افرادی که یک تخم‌مرغ در هفته مصرف می‌کردند، ۴۷ درصد کمتر از دیگران در معرض خطر ابتلا به زوال عقل ناشی از آلزایمر قرار داشتند. بررسی مغز شرکت‌کنندگان فوت‌شده نشان داد که مصرف‌کنندگان تخم‌مرغ، نشانه‌های آسیب کمتری از آلزایمر در مغز خود داشتند.

محققان با انجام تحلیل‌های مختلف دریافتند علت تأثیر مثبت تخم‌مرغ بر پیشگیری از آلزایمر به کولین (Choline) برمی‌گردد. مشخص شد که ۳۹ درصد از اثر محافظتی تخم‌مرغ مستقیماً از طریق کولین موجود در آن حاصل می‌شود. کولین یک ماده مغذی ضروری است که به حفظ یکپارچگی سلول‌های عصبی کمک می‌کند و در تولید یک پیام‌رسان شیمیایی مهم برای حافظه، خلق‌وخو و کنترل عضلات نقش دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر