چای کوهی و خواص باورنکردنی آن

چای کوهی به مقدار زیاد در آمریکا و اروپا پرورش می یابد و معمولا به صورت خودرو در میان مزارع گندم و ذرت یافت می شود.

چای کوهی و خواص باورنکردنی آن

به گزارش مملکت آنلاین، چای کوهی گیاهی است با ارتفاع تقریبا نیم متر که برگ های آن به صورت جفت به ساقه چسبیده است و در آن ها صدها نقطه شفاف که شبیه سوراخ است، دیده می شود. در این نقاط شفاف، غده هایی مملو از مایع قرمز رنگ وجود دارد.

گل های چای کوهی به رنگ سفید یا زرد می باشد که در بالای ساقه به صورت مجتمع به چشم می خورد. این گل ها کمی معطر و دارای بوی مخصوص می باشند و میوه چای کوهی به شکل کپسول است.

این گیاه در تمام مزارع و کوهستان های ایران یافت می شود. ابن سینا دانشمند بزرگ ایرانی، این گیاه را «هوفاریقون» نامگذاری کرد و آن را برای درمان سردرد، درد سیاتیک، نقرس، سوختگی و التیام زخم ها و تنظیم عادت ماهانه خانم ها و تعدادی دیگری از بیماری ها بکارمی برد.

جالب است بدانید، روغن چای کوهی برای مدت سه قرن در انگلیس تنها داروی درمان زخم بود.در اروپا نانوایی ها این گیاه را خوب می شناسند؛ زیرا کمی از آن را به آب اضافه می کنند تا نان را بهتر و خوش طعم تر کند.

114

خواص:

  •  یکی از بهترین گیاهان برای تنظیم و درمان بیماری های هاضمه می باشد.
  • دمنوش چای کوهی اشتها را باز می کند؛ بنابراین می توان آن را به بچه ها و افراد مسن که اشتها ندارند، داد.
  • ضد کرم معده و روده است.
  • درمان کننده اسهال و اسهال خونی است.
  • تمیز کننده کلیه است؛ به طوری که بعد از مصرف آن، تکه های ریز سفید رنگی که از کلیه بیرون می آید در ادرار به خوبی دیده می شود.
  • ضعف جنسی را درمان می کند.
  • این دمنوش سنگ کلیه را از بین می برد.
  • گرفتگی صدا را باز می کند و خلط آور است.
  • تورم ریوی و خون ریزی ریه را درمان می کند.
  • در درمان سرماخوردگی معجزه می کند.
  • سیاه سرفه را از بین می برد.
  • اگر مشکوک به خون ریزی مغزی هستید و یا احتمال خون ریزی مغزی وجود دارد حتما از این گیاه استفاده کنید.
  • دمنوش چای کوهی اثر بسیار خوبی بر روی افسردگی دارد؛ اگر سه ماه متوالی از این گیاه استفاده شود حالات افسردگی را از بین می برد.
  • درمان کننده بی خوابی است.
  • برای کم خونی مفید است.
  • عادت ماهانه نامنظم خانم ها را تنظیم می کند.
  • چای کوهی دارای طبیعت گرم و خشک است.

طرز تهیه:

برای تهیه جوشانده و دم کرده این گیاه باید حدود یک قاشق چای خوری برگ و گل خشک این گیاه را در دو فنجان آب جوش بریزید و آن را آن قدر بجوشانید تا یک فنجان باقی بماند، سپس آن را مصرف کنید.

موارد منع مصرف:

کسانی که از این دارو استفاده می کنند بهتر است از خوردن گوشت های کنسرو شده مانند کالباس، شکلات و خوراکی های شور پرهیز کنند؛ هم چنین کسانی که از قرص های ضدبارداری، داروهای آسم و ضد سرماخوردگی و حساسیت استفاده می کنند نمی توانند چای کوهی مصرف کنند.

انتهای پیام/

نویسنده: دکتر مهدی فهیمی

ارسال نظر