چگونه میل شدید به شیرینی خواری را کاهش دهیم؟
غذاهای غنی شده با قند و آرد نه تنها سرشار از شیرینی مصنوعی هستند بلکه مادهی مغذی خاصی را نیز وارد بدن شما نمی کند و عامل ابتلا به بسیاری از شرایط پزشکی مزمن از قبیل سندروم متابولیک هستند.
به گزارش مملکت آنلاین، غذاهای غنی شده با قند و آرد نه تنها سرشار از شیرینی مصنوعی هستند بلکه مادهی مغذی خاصی را نیز وارد بدن شما نمی کند و عامل ابتلا به بسیاری از شرایط پزشکی مزمن از قبیل سندروممتابولیک هستند.
در مقابل برخی مواد غذایی وجود دارند که در صورت مصرف روزانه، میل شما به شیرینی های مضر را کاهش میدهند. این غذاها حاوی قندهای سالم هستند و مصرف به اندازه ی آن ها بامتعادل کردن سطح قند خون، خطر ابتلا به دیابت و دیگر شرایط خطرناک پزشکی را کاهش میدهد.
دارچین:
این ادویه شگفت انگیز، درمان طبیعی دیابت نوع 2 است. از دارچین سطح قند خون را کاهش میدهد و باعث میل به شکر بعد از مصرف وعدههای اصلی غذایی می شود.
کدو حلوایی:
سرشار از کربوهیدرات های پیچیده و فیبر است و سطح قند خون را متعادل می کند. توجه داشته باشید که علاقهمندان به مصرف شیرینی، بیشتر در معرض انگلهای روده هستند. وجود انگل ها، میل به شیرینی را افزایش می دهد؛ زیرا از منافع شیرین تغذیه میکنند. در این میان دانههای کدو حلوایی یکی از قدیمی ترین روشهای مبارزه با انگل های روده محسوب میشود. کدو حلوایی را میتوان هم به صورت پخته هم به صورت خام در سالاد ها مورد استفاده قرار دهید.
هویج:
یکی از منابع غنی کربوهیدرات های پیچیده است. درست مانند کدو حلوایی، قند موجود در هویج به تدریج جذب می شود و میل به شیرینی را کاهش میدهد.
متخصصان تغذیه مصرف هویچ به صورت خام را برای کاهش میل به شیرینی،بیشتر توصیه می کنند.
شکلات تلخ:
شکلات یکی از رایجترین انتخاب هایی است که افراد (به خصوص زنان) در زمان میل به مصرف شیرینیجات، به سراغش میروند. با این حال بهتر از زمانی که هوس خوردن شکلات به سرتان زد، نسخهی سالم یعنی شکلات تلخ را مصرف کنید.
شکلات تلخ، شکلاتی است که بیش از ۷۰ درصد آن از کاکائو تشکیل شده باشد. همچنین شکلات تلخ سرشار از ترکیبات مفید گیاهی به نام «پلی فنل ها» است. برخی مطالعات نشان میدهند خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی پلی فنل ها می تواند شاخصهای مربوط به سلامت قلب را بهبود بخشد. البته شکلات تلخ نیز مانند شکلات معمولی دارای مقداری شکر و چربی است؛ بنابراین بهتر است در مصرف آن زیادهروی نکنید.
سیب زمینی شیرین:
این نوع سیب زمینی غنی از قندهای طبیعی است. سیب زمینی شیرین ماده ای به نام« پکتین» دارد که خود جذب قند در بدن را کاهش میدهد.
بهترین ساعت مصرف این نوع سیب زمینی اوایل صبح یا در وعده ناهار است.
انتهای پیام/