اختصاصی مملکت آنلاین/

با توصیه های طب سنتی سرطان نمی گیرید

سرطان از جمله بیماری هایی است که متاسفانه امروزه شیوع زیادی پیدا کرده و نام آن برای بسیاری از افراد نگران کننده است.

با توصیه های طب سنتی سرطان نمی گیرید

به گزارش مملکت آنلاین، از نگاه طب سنتی، سرطان بیماری مزمنی است که اندام های رئیسه ی بدن را درگیر می کند ودر ابتدا علائمی از خود بروز نمی دهد، اما با پیشرفت بیماری، فرد دچار علائمی مانند تب بدون علت، تنش های عصبی، التهاب غیرمعمول، سردرد، اشکال در بلع، التهاب و عفونت، لاغری بدون دلیل، بی اشتهایی و ... می شود. در طب سنتی پیش بینی ابتلای افراد به سرطان بر اساس طبع و مزاج آن ها کاری ساده است ومتخصص طب سنتی با کنترل طبع و مزاج بیمار، مانع تمایل طبع او به سمت غلبه ی سودا (عامل اصلی سرطان) می شود. گرچه در طب سنتی، درمان قطعی برای این بیماری نیامده، اما توصیه هایی شده که می توان از آن بهره برد. برای حفظ سلامتی خود وپیشگیری از ابتلا به این بیماری که ارمغان تغییر سبک زندگی، مصرف مواد غذایی صنعتی و ... است با ما همراه شوید.

سرطان از دیدگاه طب سنتی

سرطان بیماری است که در قدیم وجود داشته، اما شیوع آن به شدت امروزه نبوده است. نام این بیماری از طب سنتی وارد طب جدید شده و در برخی از منابع «ورم سفت» یا «ورم صلب» ذکر شده است. در قدیم ورم ها و غددهایی را که در بافت سلول ها ظاهر می شدند و به بافت های اطراف آن دست اندازی می کردند، سرطان می دانستند.

افزایش سودا به دلیل افزایش حرارت کبد وضعف عملکرد طحال

حرارت بالای کبد در برخی موارد سبب افزایش سودا در بدن می شود. وقتی حرارت کبد بالا باشد، مواد غذایی می سوزد و سوخته ی آن تبدیل به سودا شده وباعث ایجاد سرطان می شود. همچنین ضعف عملکرد طحال که محل ذخیره ی سوداست در افزایش این خلط بیماری زا موثراست. افزایش رسوبات در خون، کبد و طحال بدون ایکه بدن توانایی تصفیه و سم زدایی این رسوبات و رادیکال های آزاد را داشته باشد باعث آسیب جدی به بافت ها و ارگان های داخلی بدن وتحریک، تقسیم و تکثیر سلول ها شده وبافت های سالم را نابود می کند. ازعوامل بروز سرطان می توان به موارد زیر را اشاره کرد:

یبوست

یکی از عوامل اصلی و مهم در ابتلا به سرطان، یبوست مزمن است که در طب سنتی به «ام الامراض» شناخته می شود. یبوست باعث افزایش سودای غیر طبیعی در بدن و در نتیجه سرطان می شود. اگر از یبوست مزمن رنج می برید، بهتر است هرچه سریع تر به پزشک مراجعه وآن را درمان کنید.

غذاهای فریز شده

گرما و سرمای بیش از اندازه در ترکیبات مفید مواد غذایی تاثیر منفی دارد برهمین اساس سرخ و فریز کردن برخی ازمواد غذایی، آن ها را تبدیل به یک عامل سرطان زا می کند. سرخ کردن مواد غذایی باعث اکسید شدن روغن می شود. وقتی که مواد سرخ شده را برای مدت زمان طولانی در یخچال نگهداری کنیم، تولید نیتروزامین و نیتروزامید می کند که ترکیبات سرطان زا هستند؛ به همین دلیل توصیه می شود تا غذای پخته شده را بیش از 24 ساعت در یخچال نگهداری نکنید و بیش از یکبار نیز گرم نشود. سبزیجات فریز شده نیزمواد سمی تولید می کنند که می توانند خاصیت سرطان زایی پیدا کنند. هرماده ی غذایی باید در حرارت خاصی یا زمان مشخصی در فریزر نگهداری شود، همچنین مواد غیر پروتئینی بیشتر در معرض تولید ترکیبات سرطانی هستند.

ضعف سیستم ایمنی

امروزه به دلیل تغییر سبک زندگی و رژیم غذایی، سیستم ایمنی افراد ضعیف تر شده و علت آن نیز استفاده نکردن غذاهای گیاهی است. سیستم دفاعی ضعیف باعث می شود بدن در برابرعفونت ها توانایی مقابله نداشته باشد.

عادت های غلط غذایی

متاسفانه بسیاری ازمردم غذا را به خوبی نمی جوند و همچنین ازآب یا نوشیدنی بین غذا استفاده می کنندکه این دو مورد سبب افزایش مشکلاتی برای کبد و معده می شود. مصرف الکل و دخانیات، هوای آلوده و امواج الکترونیکی نیز دربروز سرطان موثر هستند.

استرس

استرس و تنش های عصبی باعث شده سن ابتلا به سرطان کاهش یابد. باید بدانید اضطراب باعث کاهش کارایی سیستم ایمنی وقدرت دفاعی بدن می شودو این موضوع در کنار تغذیه ی نامناسب، زمینه ساز بروز سرطان معده در آقایان وسرطان سینه در خانم هاست.

کودهای شیمیایی

استفاده ی نا به جا از کودهای ازته ونیتراته برای افزایش بهره وری زمین وتولید محصول باعث شده که بافت طبیعی مواد غذایی از بین برود. نیترات هایی که به شکل کود وارد زمین می شود، می تواند وارد آب های زیرزمینی (آب شرب روستاها و شهرها) شده، در نتیجه موجب افزایش تشکیل نیتروزامین شود که ماده ای سرطان زاست. البته کود حیوانی نیز باید براساس استانداردهای لازم تولید ومصرف شود. همچنین استفاده از فاضلاب های غیر اصولی که احتمال آلودگی آن ها زیاد است، احتمال ابتلا به بیماری ها بالا می رود.

مصرف مواد غذایی صنعتی

مواد غذایی صنعتی حاوی نگه دارنده ها، تغلیظ کننده ها، نیترات ها و نمک زیاد هستند که کیفیت آن ها را تغییر می دهند و زمینه ساز ابتلا به سرطان به ویژه سرطان دستگاه گوارش هستند پس از مصرف این خوراکی ها، نیترات به «ان-نیتروز» تبدیل خواهد شد. این ترکیب، شاخص ترین عامل ایجاد سرطان های گسترده با پیشروی سریع در بدن است. توصیه ی طب سنتی کاهش مصرف غذاهای صنعتی ، نوشابه های گازدار وغذاهای حاوی مواد نگه دارنده مانند سوسیس، کالباس، غذاهای کنسروی، کمپوت ها و ... است. شاخص ترین شیرین کننده ی مصنوعی نیز آسپارتام است که در نوشابه ها، آب نبات ها و شکلات های رژیمی وجود دارد.

دکتر رضا رضایی  دریا کناری – متخصص طب سنتی

انتهای پیام/

ارسال نظر