درباره اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه باید آیین‌نامه‌ای تهیه شود

سرپرست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه با همه توان و ظرفیت موجود در کشور به سمت پیاده‌سازی کامل و بی‌عیب و نقص قانون جهش تولید دانش‌بنیان حرکت خواهیم کرد، گفت: درباره اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه باید آیین‌نامه‌ای تهیه شود که در چارچوب اهداف قانون، در عین کاربردی بودن و عدم مانع تراشی برای شرکت‌ها از سواستفاده‌های احتمالی و هدررفت منابع کشور نیز جلوگیری کند.

درباره اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه باید آیین‌نامه‌ای تهیه شود

به گزارش مملکت آنلاین، روح الله دهقانی فیروزآبادی سرپرست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سومین نشست کارگروه دایمی شورای راهبری فناوری‌ها و تولیدات دانش بنیان، اجرای کامل و بی نقص این قانون را از نقاط عطف پیشرفت علم و فناوری و اقتصاد کشور دانست و بیان کرد: با همه توان و ظرفیت موجود در کشور به سمت پیاده‌سازی کامل و بی عیب و نقص این قانون حرکت خواهیم کرد.

سرپرست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همچنین گفت: هدف اصلی این قانون ایجاد اشتغال، ارتقای تولید دانش‌بنیان، تامین امنیت و رفاه عمومی و افزایش تولید ناخالص ملی به کمک شرکت‌های دانش‌بنیان است.

وی درباره موضوع اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه، موضوع بند «ب» ماده 11 قانون جهش تولید دانش بنیان که دستور اصلی این جلسه بود، گفت: اعتبار مالیاتی به عنوان یکی از ابزارهای حمایتی بالغ دنیا در زمینه توسعه فناوری با این هدف طراحی می‌شود که بخشی از درآمدهای مالیاتی دولت به جای مصرف عمومی، در مسیر توسعه یک موضوع خاص و اولویت دار هدایت شود.

دهقانی فیروزآبادی ادامه داد: در قانون جهش تولید دانش بنیان نیز ابزار اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه با هدف تشویق صنایع و شرکت های بزرگ کشور به سرمایه گذاری هر چه بیشتر در زمینه تحقیق و توسعه و ارتقای توانمندی‌های فناورانه در نظر گرفته شده است.

وی افزود: آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های اجرایی برای پیگیری از تفاسیر و تبیین‌های اشتباه از متن قوانین توسط دولت به تصویب می‌رسد و به همین خاطر درباره اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه نیز باید آیین‌نامه‌ای تهیه شود که در چارچوب اهداف قانون، در عین کاربردی بودن و عدم مانع تراشی برای شرکت‌ها از سواستفاده‌های احتمالی و هدررفت منابع کشور نیز جلوگیری کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر