کاهش ۵ تا ۶۵ درصدی قیمت‌ها با رصد کالا از مبدا تا مصرف

معاون وزیر صمت و رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان کشور معتقد است که رصد کالا از تولید تا مصرف به کاهش ۵ تا ۶۵ درصدی قیمت در بعضی از کالاها می‌انجامد.

کاهش ۵ تا ۶۵ درصدی قیمت‌ها با رصد کالا از مبدا تا مصرف

به گزارش مملکت آنلاین، عباس تابش در سفر به سمنان و حضور در هجدهمین جلسه ستاد تنظیم بازار و نظارت بر فرآیند عرضه مایحتاج عمومی و کالاهای اساسی استان سمنان اظهار کرد: امروز شاهدیم تعامل بی نظیری در بین دستگاه های متولی امر تنظیم بازار کشور به منظور پیشبرد اهداف اقتصادی و امور مرتبط وجود دارد.

وی با اشاره به لزوم برخورد با متخلفین بازار افزود: در بحث تعزیرات هرچه تعداد ارزش پرونده ها را زیاد کرده ولی در نهایت به جریمه برای متخلف تبدیل نشود، تشکیل پرونده بی معنی خواهد شد.

رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان کشور تصریح کرد: رسیدگی به پرونده‌ها، وصول رسیدگی و اخذ جرائم،  نسبت به برقراری گشت مشترک در اولویت بیشتری قرار دارد.

معاون وزیر صمت با بیان اینکه این ‌نشست به منظور پرسش و پاسخ برای تولیدکنندگان و شبکه توزیع در خصوص تبیین طرح درج قیمت تولید کالاست تصریح کرد: مبنای این طرح، به عنوان طرح دولت، اجرای ماده ۲۳ سیاست‌های کلان اقتصاد مقاومتی است.

معاون وزیر صنعت معدن و تجارت معقد است: مردم حق دارند بدانند یک کالا از مبدا تولید و یا واردات تا مصرف، چه مسیرهایی را طی می‌کند.

تابش ادامه داد: بی‌تردید با اجرای این پروسه، کاهش ۵ الی ۶۵ درصدی قیمت در بعضی از کالاها اتفاق خواهد افتاد.

وی گفت: در استان سمنان ۷۲ واحد تولیدی مشمول اجرای طرح درج قیمت تولید کالا هستند که تاکنون ۱۲ واحد آن را اجرایی کرده که نوعا در تمامی استان ها همینگونه است.

رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان کشور اضافه کرد: متاسفانه ذینفعان به دلیل ابهاماتی که داشتند ، طرح را اجرایی نکردند که امروز و این نشست پرسش و پاسخ، به منظور تبیین اهداف و شفاف سازی طرح اجرا می شود.

وی اظهار کرد:در این طرح طبیعتا برخی افراد که سود مازاد از مردم دریافت می‌کردند، صدای اعتراض خواهند داشت، ولیکن اولویت ما معیشت و منفعت مردم است.

تابش افزود: در این طرح، ما حقوق تولید کننده، شرکت‌ پخش، نمایندگی و خرده فروش را به رسمیت می‌شناسیم و درمقابل هرکسی که دست در جیب مردم کند، ایستاده‌ایم.

وی با بیان اینکه حق مصرف کننده است که بداند قیمت ‌خرید کالا توسط توزیع کننده به چه میزان بوده است خاطرنشان کرد: برای مردم و حاکمیت فاکتورهای کاغذی بی ارزش است، امروز فاکتور رسمی، قیمت درج تولید کالا بر روی محصول است.

معاون وزیر صنعت معدن و تجارت افزود: عدد قیمت درج شده بر روی کالا، عین فاکتور فروش، مبنای محاسبه مالیاتی، مبنای تشکیل پرونده تعزیرات و بازرسین است.

رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان کشور خاطرنشان کرد: باید برای اجرای این طرح، در کنار شفافیت، تسهیل سازی و روان سازی جریان کالا را داشته باشیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر