کمک به درمان و بهبودی کودکان سرطانی با تکنولوژی‌های خریداری شده از محل حساب‌های پس انداز قرض الحسنه بانک مسکن درحوزه ژن درمانی

بانک مسکن برای اولین بار در بخش دولتی کشور و از محل منابع حاصل از حساب های قرض الحسنه پس انداز خود؛ نسبت به خریداری دستگاه های فلوسایتومتری و اولتراسانتریفیوژ به مبلغ یکصد میلیارد ریال و اهدای آنها به مرکز تحقیقات سلول و ژن درمانی کودکان پژوهشکده ژن، سلول و بافت دانشگاه علوم پزشکی تهران اقدام کرد. با خرید این دستگاه ها توسط بانک مسکن؛ ویرایش و شناسایی باقیمانده سلول های بدخیم سرطان در کودکان بیمار تا بهبودی آنها امکان پذیر شد.

کمک به درمان و بهبودی کودکان سرطانی با تکنولوژی‌های خریداری شده از محل حساب‌های پس انداز قرض الحسنه بانک مسکن درحوزه ژن درمانی

به گزارش  مملکت آنلاین به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن؛ بانک مسکن با این اقدام نقش موثری در درمان های پیشرفته و ارایه فناوری های نوین در حوزه درمان ایفاکرده است؛ به طوری که با استفاده از این تکنولوژی باقیمانده سلولهای بدخیم سرطانی در بیمارانی که عمل پیوند را انجام داده اند شناسایی شده و با خوانش این سلولها می توان از میزان بهبودی بیمار اطلاع دقیق حاصل کرد.

همچنین بانک مسکن با خریداری این دستگاه ها که در راستای ایفای نقش مسئولیت اجتماعی خود و به همت والای سپرده گذاران در حساب قرض الحسنه پس انداز صورت گرفته است؛ به عنوان حامی در کنار بیماران و خانواده آنها بوده و اطمینان و آرامش خاطر در جهت سلامتی و بهبود کامل بیمار و بازگشت وی به زندگی عادی را مهیا ساخته است.

در پی این اقدام خیرخواهانه بانک مسکن؛ جعفر آقاملایی عضو هیات مدیره بانک مسکن و دکتر محمدحسن ترابی سرپرست مدیریت امور روابط عمومی و حوزه مدیریت این بانک با حضور در بیمارستان مرکز طبی کودکان و در نشستی با دکتر امیرعلی حمیدیه رییس پژوهشکده ژن و سلول درمانی دانشگاه علوم پزشکی، محمدحسن نامی دستیار ویژه وزیر کشور، دکتر هادی مخترع مدیر بیمارستان مرکز طبی کودکان به بحث و تبادل نظر در خصوص مسایل مرتبط با بیماران و نحوه تعامل بیشتر در راستای کمک به آنها پرداختند.همچنین درادامه حاضران در نشست از بخش های مختلف بیمارستان بازدید کرده و از کودکان بیمار حاضر در بیمارستان با اهدای هدایای دلجویی کردند.

مسئولان مرکز تحقیقات سلول و ژن درمانی کودکان پژوهشکده ژن، سلول و بافت دانشگاه علوم پزشکی تهران از این اقدام خیرخواهانه بانک مسکن با اهدای لوح تقدیر قدردانی کردند.

بر اساس این گزارش؛ ژن درمانی و معالجه قطعی بیماران از طریق بررسی و شناسایی ژن های افراد بیمار یکی از بحث های جدید در حوزه پزشکی است. بررسی میزان سلولهای باقیمانده سرطان در بیمارانی که عمل پیوند انجام داده اند از جمله این موارد است که از طریق حمایت های مالی بانک مسکن از محل حساب های قرض الحسنه پس انداز در مرکز تحقیقات سلول و ژن درمانی کودکان پژوهشکده ژن، سلول و بافت دانشگاه علوم پزشکی تهران و برای اولین بار در بخش دولتی کشور امکان پذیر شد.

گفتنی است بانک مسکن علاوه بر این اقدام و از محل منابع حاصل از حساب های قرض الحسنه پس انداز اقدامات مهمی را در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی خود انجام داده است که می توان به ساخت مدرسه، ساخت ورزشگاه، آزادی زندانیان، حمایت از زنان سرپرست خانوار و کودکان کار و …. اشاره کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر