صنایع در یک سال از قطع برق، ۶ میلیارد دلار زیان دیدند
رییس گروه سرمایه گذاری ساتبا گفت: صنایع سال گذشته ۵ تا ۶ میلیارد دلار بابت قطعی برق ضرر کردند. اگر قرار است صنعت دچار خاموشی نشوند باید تا پیک ۱۴۰۴ به احداث نیروگاه تجدیدپذیر اقدام و نیمی از برق را از شبکه دریافت کنند.
به گزارش مملکت آنلاین، حمیدرضا بهمن آبادی امروز در نهمین کنفرانس بین المللی انرژی های تجدیدپذیر با بیان اینکه در فصل گرم با ناترازی برق و در فصول سرد با ناترازی گاز مواجه هستیم، اظهار کرد: اکنون نیروگاههای کشور دچار فرسودگی شده و باتوجه به اینکه قرار است کشور صنعتی باشیم و مصرف جدید خودروهای برقی نیز اضافه شده است.
وی با بیان اینکه ناترازی برق که از سالهای قبل آغاز شده امسال به ۲۰ تا ۲۵ هزار مگاوات رسید، افزود: اقدام برای عبور از این ناترازی اعمال محدودیت برق صنایع، احداث نیروگاه حرارتی با صرف زمان طولانی و پیامدهایی همچون آلودگی زیست محیطی و قیمت تمام شده بالا است، نیروگاههای هسته ای نیز که به دلیل حساسیت بین المللی راهکار خوبی نیست، نتیجه اینکه راهکار توسعه تجدیدپذیر است که نیاز به سوخت نداشته و امکان توسعه پراکنده را دارد.
رییس گروه سرمایه گذاری ساتبا با تاکید بر اینکه سازمان انرژی های تجدیدپذیر از سالها قبل مدلهای مختلفی را با انگیزه های مختلف ایجاد کرد که سرمایه گذاران این صنعت را پوشش دهند، گفت: یکی از برنامهها احداث نیروگاه تجدیدپذیر توسط صنایع است که طبق قانون صنایع بالای یک مگاوات مصرف برق باید ۵ درصد برق مصرفی را از تجدیدپذیرها تامین کنند.
وی با بیان اینکه در غیر این صورت باید از تابوی برق سبز خرید کرده یا جریمه شوند، اظهار کرد: آخرین نرخ خرداد ماه ۴۴۰۰ تومان بابت هر کیلو وات ساعت است که باضافه عوارض به ۵۱۰۰ تومان می رسد و اگر قرار باشد از تابلوی سبز خریداری کنند باید ۶۲۰۰ تومان بپردازند.
انتهای پیام/