اموال تملیکی گمرک تا سه ماه آینده تعیین تکلیف شود / ثروت بوشهر به داشتن سرمایه های انسانی این استان است

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت مشخص شدن وضعیت اموال موجود در انبارهای اموال تملیکی گمرک، برای تعیین تکلیف اجناس موجود در انبارهای گمرک استان بوشهر مدت زمان سه ماهه تعیین کرد.

اموال تملیکی گمرک تا سه ماه آینده تعیین تکلیف شود / ثروت بوشهر به داشتن سرمایه های انسانی این استان است

به گزارش مملکت آنلاین، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی روز جمعه در بازدید از انبارهای اموال تملیکی گمرک استان بوشهر، گفت: لازم است قوه قضاییه، وزارت امور اقتصادی و دارایی و دستگاه‌های ذیربط، در این باره همکاری کنند و برای روشن شدن تکلیف اجناس و کالاهای موجود در این انبارها در سه ماه آینده برنامه‌‌ریزی و اقدام کنند.
در این بازدید دادستان استان بوشهر و مسئولان گمرک استان گزارشی از میزان، نوع و دلایل رسوب اموال و کالاهای وارداتی در انبارهای گمرک ارائه کردند.

ثروت بوشهر به داشتن سرمایه های انسانی این استان است

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در نشست با بانوان فرهیخته و نخبه استان بوشهر گفت: استان بوشهر را نباید هرگز محروم خواند چرا که ثروت واقعی این استان نه محدود به نفت و گاز، بلکه به داشتن سرمایه های انسانی به ویژه در بین بانوان است.

انیسه خزعلی در نشست هم اندیشی ورزشکاران، هنرمندان، کارآفرینان و نخبگان استان بوشهر گفت: بوشهر از جمله استان های سرآمد در زمینه های خوداشتغالی، کسب و کار در حوزه بانوان است و این امر بر لزوم توجه هر چه بیشتر در این حوزه، تاکید می کند.

163368532382160100

وی کمبود بودجه را از جمله عوامل اصلی مشکلات موجود نه تنها در استان بلکه در سطح کشور برشمرد و خاطر نشان کرد: امید است با حل مشکلات اقتصادی، بسیاری از معضلات حوزه بانوان مرتفع گردد.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور افزود: عرضه، بازاریابی و صادرات صنایع خرد تولیدی از جمله مسائلی است که دولت باید به آن بپردازد و مشکلات ایجاد شده در این زمینه، به زودی بررسی و پیگیری خواهند شد.

وی ادامه داد: رایزنی هایی با وزیر کشاورزی صورت گرفته و مقرر شده تسهیلاتی در این خصوص اهدا شود که با اهدای این تسهیلات، بخش زیادی از کسب و کار بانوان در زمینه کشاورزی، آبزیان و صنایع دستی مرتفع خواهد شد.

خزعلی ضمن تاکید بر لزوم توجه به کرامت انسانی اظهار داشت: بازنگری هایی هم در قوانین و هم در اجرای آن باید صورت گیرد تا خلأهای موجود جبران شود.

بیمه بانوان روستایی و عدم پوشش درمانی این بیمه ها، موانع بانکی در دریافت وام های خوداشتغالی، مشکلات پیش پای بانوان روستایی جهت صادرات محصولات تولیدی، لزوم تصویب لایحه حمایت از زنان در پرونده های قضایی از جمله مسائل مطرح شده در این نشست بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر