۴۰۰۰ کیلوگرم زعفران در استان یزد برداشت شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد از برداشت چهار هزار کیلوگرم زعفران از سطح ۷۵۰ هکتار از مزارع استان خبر داد.

۴۰۰۰ کیلوگرم زعفران در استان یزد برداشت شد

به گزارش مملکت آنلاین، محمدعلی حاتمی‌زاده ضمن بیان این که برداشت زعفران از مزارع استان از دهه اول آبان آغاز شده و تا اواسط آذر ماه ادامه دارد، اظهار کرد: متوسط عملکرد این محصول در استان یزد ۵ تا ۵.۵ کیلو کلاله خشک در هر هکتار است و در سال جاری حدود چهار هزار کیلو زعفران از سطح ۷۵۰ هکتار از مزارع بارور استان برداشت می‌شود.

وی افزود: در راستای حفظ کیفیت زعفران توصیه می‌شود کشاورزان، برداشت گل‌ها را صبح زود و با رعایت نکات بهداشتی انجام دهند.

حاتمی زاده خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط اب و هوایی و رطوبت زیاد پیشنهاد می‌شود برای تولید محصول مرغوب و باکیفیت بالا، تا آن جا که ممکن است کشاورزان از هیتر برای خشک کردن گل‌های زعفران استفاده کنند تا ‌ارزش صادراتی پیدا کرده و قیمت آن افزایش یابد.

به گفته این مسئول، برای بهبود عملکرد محصول زعفران آموزش های لازم و ترویجی در خصوص تغذیه‌ی مزارع زعفران برگزار شد تا کشاورزان با اصول کاشت، داشت و برداشت بیشتر آشنا شوند.

حاتمی زاده در پایان نیز یادآور شد: زعفران یک گیاه دارویی معطر، مفید و دارای طعم فوق العاده مطبوعی است و دارای خاصیت نشاط آوری، ضد افسردگی و ضدسرطان بوده و اثربخشی آن در این خصوص به اثبات رسیده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر