برداشت ۹۰۰ تن زیره در داورزن خراسان رضوی

مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: با پایان فصل برداشت زیره سبز ۹۰۰ تن محصول از سطح هزار هکتار کشتزار این شهرستان خراسان رضوی برداشت شد.

برداشت ۹۰۰ تن زیره در داورزن خراسان رضوی

به گزارش مملکت آنلاین، علیرضا دلبری افزود: امسال به طور میانگین از هر هکتار از مزارع این شهرستان ۹۰۰ کیلوگرم محصول زیره سبز به دست آمده است.

وی اظهار داشت: زیره سبز یکی از مهم‌ترین گیاهان دارویی بومی منطقه داورزن است که به سبب استفاده کمتر از سموم و کودهای شیمیایی در ردیف گیاهان سالم قرار دارد و بیشتر به صورت پودر، ادویه و نیز در صنعت عرق‌گیری استفاده می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی داورزن با اشاره به مزایای محصول زیره و کاربرد آن در طب سنتی، گفت: استفاده از این گیاه دارویی در درمان بیماری‌های گوارشی و تشنج و نیز مشکلات مثانه و کلیه، رفع برونشیت به صورت دم کرده مفید است.

دلبری افزود: این شهرستان با کشت گیاهانی همچون فلفل، شیربادیان، مرزه، شوید، خاکشیر، کنجد، زیره سبز، آویشن، رازیانه، گل گاوزبان، نعناع فلفلی، گل محمدی، شیرین بیان و خارشتر یکی از قطب‌های تولید گیاهان دارویی در استان خراسان رضوی محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر