مسابقه آشپزی با موضوع سفره ایرانی در ارومیه برگزار شد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی گفت: در قالب چهارمین جشنواره و نمایشگاه بین‌المللی غذاهای سنتی و محلی، مسابقه سفره ایرانی در ارومیه برگزار شد.

مسابقه آشپزی با موضوع سفره ایرانی در ارومیه برگزار شد

به گزارش مملکت آنلاین، مرتضی صفری اظهار کرد: در قالب چهارمین جشنواره و نمایشگاه بین‌المللی غذاهای سنتی و محلی مسابقه سفره ایرانی با حضور مریم جلالی، معاون صنایع‌دستی کشور و رقابت ۱۶ شرکت‌کننده از شهرهای قزوین، اردبیل، تبریز، زنجان، مشهد، ارومیه، خوی، پیرانشهر، ماکو، میاندوآب و ... برگزار شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی افزود: در این مسابقه شرکت‌کنندگان به شکل انفرادی و گروهی در قالب سفره‌های معرفی غذاهای سنتی و محلی شهر خود شرکت داشتند و هدف از برگزاری این مسابقه ایجاد انگیزه برای حفظ و معرفی غذاهای محلی و سنتی، روش‌های طبخ غذا و فوت و فن پخت خوراک ایرانی در بین مردم و صنایع مربوط به غذا بود.

او با بیان اینکه در این مسابقه انواع آش، خوراک، پلو، ماهی، انواع خورشت، دسر، انواع شیرینی، دمنوش و ... ارائه شد، تصریح کرد: داوری غذاها نیز توسط پنج داور ملی و محلی انجام و در نهایت سه نفر برتر مسابقه به انتخاب هیئت داوران معرفی شد.

صفری گفت: برندگان این مسابقه در اختتامیه نمایشگاه معرفی خواهند شد، همچنین در روز اختتامیه در بخش عرضه و فروش غذاهای سنتی در محل نمایشگاه نیز داوری انجام و پنج غرفه برتر این بخش براساس طعم و مزه غذاهای ارائه شده ، میزان تمرکز به ارائه غذاهای سنتی، نظافت و بهداشت، غرفه‌آرایی سنتی و ... انتخاب و معرفی خواهند شد‌.

انتهای پیام/

ارسال نظر