نوشیدنیهای رژیمی، سکته مغزی را بیشتر میکنند
محققان بر این باورند که نوشیدنیهای رژیمی میتوانند ریسک سکته مغزی را تا ۳ برابر افزایش دهند.
به گزارش مملکت آنلاین، مطالعه محققان ارتباطی نگرانکننده میان مصرف روزانه نوشیدنیهای رژیمی حاوی شیرینکنندههای مصنوعی و افزایش چشمگیر خطر سکته مغزی و ابتلا به زوال عقل را نشان داده است.
براساس این پژوهش، مصرف فقط یک قوطی نوشیدنی رژیمی در روز، میتواند خطر ابتلا به این بیماریها را تا نزدیک به سه برابر افزایش دهد.
در این پژوهش محققان دانشکده پزشکی دانشگاه بوستون به مدت ۱۰ سال عادات غذایی ۲ هزار و ۸۸۸ فرد بالای ۴۵ سال را برای سکته مغزی و ۱۴۸۴ فرد بالای ۶۰ سال را برای زوال عقل بررسی کردند.
- ۲.۹۶ برابر ریسک بیشتر برای سکته مغزی ایسکمیک (ناشی از انسداد عروق)
- ۲.۸۹ برابر ریسک بیشتر برای ابتلا به زوال عقل از نوع آلزایمر
انتهای پیام/